Hier kunt u, op welke manier dan ook, uw steun betuigen.

198 Reacties

 • Danielle zei

  Ha Kaj en familie,

  Gisteren zag ik jullie in v het zwembad. Wat een energie en vrolijkheid! Je zou niet verwachten dat Ilonka net weer zo'n heftige week achter de rug had. Jullie aanspreken lag op het puntje van mijn tong, maar zou dat niet gek zijn? Nu spijt, want had graag gezegd hoe sterk en gelukkig jullie ogen. Sterkte de komende periode.

  Groet,
  Danielle

 • Margot zei

  Nou kanjer Ilonka,

  Ik bewonder je optimisme en doorzettingsvemogen! We leven mee!

  Warme groeten, Margot & family

 • Claudia zei

  Lieve Ilonka,

  Je ziet er goed uit op de foto, zelfs je ogen stralen, ondanks de moeilijke en zware weg. Maar je hebt dan ook wel dat prachtige mannetje naast je en dat blijft toch nog steeds een heel heugelijk feit. Nu jij nog, lieve meid! Kop op. We denken aan jou, steeds weer. Door jullie sta ik nu anders in het leven, met mijn neus op de feiten gedrukt. Was nodig, dank jullie. Take care!!!
  Laat me even weten of ik de boys kan verrassen met een echte (ongebruikte) BMW (loop)auto. Ik kom hem graag afgeven. Liefs.

 • An zei

  Hallo Ilonka,

  Tijdens mijn digitale zoektocht naar lotgenoten (mama's van jonge kinderen & borstkanker) stuitte ik op jullie verhaal. Het grijpt me heel erg aan en ik hoop dat jullie gauw deze ellendige tijd achter jullie mogen laten. Hopelijk slaat je behandeling weer goed aan & mag Kaj van een zorgeloze jeugd genieten. Veel moed, groeten, An Delnoij

 • Marja van der Plas zei

  Wat krijgen jullie ontzettend veel voor jullie kiezen! Heel veel sterkte en kracht toegewenst!

 • Leonie zei

  Beste Ilonka,

  Ik wil jullie succes toedienen in deze moeilijke tijd. De nieuwe coupe van Kaj staat hem goed!!!

  Groet Leonie ( moeder van Puck van de bonte specht)

 • MrsP. zei

  Ik hoop van ganser harte dat je nog minstens 50 moederdagen mee mag maken!Wat heb je het allemaal mooi verwoord en je bezit meer kracht dan je zelf beseft!
  Ik wens jullie allen heel veel sterkte en ik geef je een virtuele knuffel!

 • Jaap (collega Marc RET) zei

  Beste Ilonka hier even een reactie op Moederdag 2014.
  Hoop dat je een leuke moederdag hebt kunnen beleven met de boy's ondanks de zware situatie waar je nu in zit.
  Uit je moederschap haal jij een groot deel van je doorzettings kracht, terwijl dit ook veel kracht kost. Ik bewonder je op de manier hoe je met dit alles omgaat,en het is toch niet vreemd als je het soms even niet meer ziet zitten.
  Maar hoe jij jezelf herpakt is toch een teken dat er nog veel meer kracht in jou zit dan je misschien soms voelt.
  Beste Ilonka wij blijven in gedachten bij jou (jullie). Sterkte voor de komende tijd.

 • Marjolein zei

  Beste Ilonka,

  Vanwege het feit dat er 3 dingen zijn die wij delen lees ik je blog. Mijn man heet ook Mark, mijn zoontje heet ook Kay en Kay heeft ook neuroblastoom. Ze zeggen dat toeval niet bestaat, maar toch.... Ik herken het gevoel wat je omschrijft als angstig en somber. Dat je niet degene kan zijn die je eigenlijk bent. En dan ben ik niet eens zelf ziek. Ik vind jullie een ongelooflijk sterk en liefdevol gezin. En dan zo veel ellende, het zou niet mogen! Ik wil jullie en met name jou heel veel sterkte wensen in alles wat nog komen gaat. Het moet toch goed komen na zo'n gevecht. Het MOET!

 • Claudia zei

  Lieve Ilonka,

  Als ik jouw verhaal zo lees, weet ik 1 ding zeker, je kan, als dit alles achter de rug is (daar gaan we voor!) zeker weren als oncologie arts aan de slag; wat ben jij wijs geworden en weet je ondertussen veel. Maar goed, daar win je de strijd niet mee, Wel met doorzetten en kracht putten uit alles wat jou wel gegeven is, een prachtige man en twee geweldige zoons. Een dal zo nu en dan is begrijpelijk, maar om het een dal te laten zijn, zijn er bergen nodig en die zijn er ook met hopelijk een fantastisch uitzicht als je de top echt bereikt hebt. Voor minder gaan we niet toch? Ik stuur je kracht toe, heel veel kracht en ook knuffels voor je drie mannen.

 • Eva zei

  Ik denk regelmatig aan jullie familie en waar jullie voor staan. Veel bewondering voor het feit dát jullie nog staan..

  Veel kracht en liefde toegewenst,

  Eva

 • Jaap (collega Marc RET) zei

  Hallo Ilonka, wat fijn om te lezen dat dit deel van
  jouw behandeling achter je ligt,met een goed
  resultaat.
  Nu even uit de wind en dan de volgende "storm" in.
  Hoe deze storm gaat verlopen weet niemand maar
  wij denken aan je tijdens dit zware blok.
  Heel Veel Kracht en Energie toegewenst
  En Marc'hou je taai'


 • Jan Bonte zei

  Hé Ilonka (en natuurlijk ook Marc , Kaj en Dylan),

  Ik hoorde net van Spencer dat er weer goede berichten waren en ik heb gelijk je blog weer gelezen (ik wist niet dat die nog actief was). Ik ben hardstikke blij voor jullie en ik zal d'r ééntje op je gezondhheid nemen. Mag jij d'r ook eentje (of twee?). Proost!.

  Jan

 • Brenda zei

  Hallo Ilonka,
  Wat een fijn nieuws zeg, voor jou en Kaj.
  Ik volg jullie al heel lang , maar nog nooit gereageerd, maar nu werd ik zo blij van het goede nieuws, dat ik toch even wilde zeggen dat ik jou een SUPERVROUW vind. Wat zal je in angst hebben gezeten, ik voelde het gewoon toen ik je stukje las.Voor de komende periode heel veel succes en kracht toegewenst.
  Groet, zomaar een moeder.

 • Margot zei

  Wat een goed nieuws!!! Another step beyond! Je doorzettingsvermogen is bewonderingswaardig. Geniet met zijn allen van deze overwinning!

 • MrsP. zei

  Fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd! Ik kan mij levendig voorstellen dat je brak. Gooi je emoties er maar lekker uit!
  Sterkte met de bestralingen!
  Een virtuele knuffel voor jullie allen.
  Liefs,

 • Claudia zei

  Lieve Ilonka,

  Ik durf het soms gewoon niet aan om je blog te lezen, ben gewoon een beetje bang voor niet goed nieuws. Toch de stoute schoenen maar aangetrokken en eerst de laatste regel gelezen, toen durfde ik pas echt het hele verhaal te lezen. Kan me dus wel een beetje voorstellen wat voor angst jij doorstaat voor het aanhoren van een uitslag (van jou en Kaj). Maar wat een heerlijk gevoel dat het resultaat er wezen mag!!! Jullie alle vier gefeliciteerd en een hele dikke knuffel. PROOST!!! Heel veel sterkte weer voor het volgende traject, met goed moed doorgaan hoor! Plaats je gauw weer eens een foto van Kaj en Dylan? X

 • Jaap (collega Marc RET) zei

  Beste Ilonka zo midden in je strijd wens ik je nogmaals
  heel veel energie en kracht toe voor de volgende periode. Hou vol he!

 • Claudia zei

  En dan opeens weer een foto van jou en jouw drie kostbare mannen. Geweldig! Wat ziet Dylan er gezond en leuk uit en wat een cadeau om Kaj zo met zijn broertje te zien. Dat is echt genieten hoor. Maar echt helemaal genieten kan natuurlijk pas als de strijd eindelijk gestaakt kan worden en de kanker overwonnen is. Daar gaan we voor, Ilonka. In gedachten strijd ik nog steeds met jullie mee, iedere dag weer. Kop op, meid, nog even volhouden hoor. Dikke knuf!!!

 • Lily zei

  Hallo Ilonka en Marc,

  Ik volg jullie blog al lange tijd en vandaag las ik dat de bestraling erop zit.
  Wat heerlijk voor jullie en hopelijk is de kanker nu echt definitief verslagen en jullie eindelijk eens gewoon kunnen leven zonder angsten voor jezelf of Kay!
  Ik heb immense bewondering voor jullie als gezin, ik kan jullie onderlinge liefde voor elkaar bijna voelen.

  Groet Lily

 • Claudia zei

  Lieve Ilonka,

  De tranen rollen me over de wangen hier op mijn werk. Ik leef nu al zo vreselijk lang met jullie mee naar mijn gevoel. Ik ben een beetje met jullie gezinnetje verweven geraakt. En dan het goede nieuws dat jij en Kaj op dit moment weer gezond zijn. Er zijn geen vier mensen in deze hele wereld die ik dit meer gun!!! Maar nog wel verdrietig dat je nog pijn hebt. Dat moet ook echt weg, laten we hopen op de zuurstof therapie inderdaad. Wat een prachtige kinderen heb je toch! Kaj zo'n guitig, grappig koppie en Dylan zo'n knappe baby. Meid, wat een geschenken inderdaad. Als ik ooit nog wat kan betekenen laat het me weten en laat af en toe nog wat horen. Probeer toch ook een beetje los te laten en je weer een beetje zorgeloos te voelen zo nu en dan. Zo van lieverlee.........Knuffel!

 • Jaap (collega Marc RET) zei

  Hoi Ilonka, Wat een mooi verslag weer.
  En de foto op het eind zegt alles "rust voor iedereen"
  En nu met wat minder zorgen gaan genieten van een toekomst die jij samen met Marc en jullie kids tegemoet gaan!
  Er zijn bergen en dalen, jij bent overal geweest, hoop dat je nu in het midden mag wandelen dan heb je ook mooi uitzicht hoor!
  En de bergen die komen dan vanzelf wel weer!
  groetjes van ons!
  Jaap en fam.

 • corinda (go4oan) zei

  Wat een vreselijke boodschap. Er valt zo weinig te zeggen. Toch wil ik jullie alle kracht wensen om ook dit aan te kunnen gaan, niet alleen omdat je geen keus hebt, maar ook om inderdaad veel móoie herinneringen te kunnen maken om deze tijd draaglijk (voor zover dat kan) te maken.

 • Diane zei

  Lieve samen,

  Al jaren "volgen" we jullie via het blog en Facebook.
  En dan ineens zie ik een berichtje op Facebook voorbij komen...
  Ik denk neeee dat kan niet. Kaj heeft toch geen NB terug.
  Meteen op de site kijken en dan staat daar een blog. Een lang blog.
  Het begint mooi, verjaardagen, kleuterschool, vakantie, Sinterklaas, therapie die enigszins aan lijkt te slaan. En dan die ene vernietigende zin. Geen neuroblastoom maar een kwaadaardige hersentumor.
  Inoperabel!
  Wederom chemo en bestralen. Geen onbekende terreinen wat het des te moeilijker maakt.
  Het zal wederom een ontzettende zware tijd worden. En ook deze keren ga ik weer heel hard hopen dat jullie deze strijd tegen deze klote ziekte gaan winnen!
  Ontzettend veel sterkte!
  Lieve groet Diane. (Mama van Mees, op 4 jarige leeftijd Rhabdomyosarcoom)

 • Jan zei

  Zo oneerlijk, zo verdrietig.
  Heel veel sterkte.
  We hopen en bidden voor jullie

 • Aram van Jaarsveld zei

  Afgopen jaar hebben wij Kaj en jullie verhalen intensiever gevolgd dan ooit bedacht en gedacht! Ook voor ons is de deur van Sophia niet onbekend met onze zoon van 7jaar.
  Maar heel veel respect om zo snel te delen wat er nu weer "op te vreten" valt. Diepe buiging en groot respect voor jullie openheid.
  Kan nu alleen maar zeggen... Alle liefs van ons, we denken aan jullie

 • Anoniem zei

  Lieve Ilonka, Marc, Kaj en Dylan,
  Mijn maag draaide zich om bij het lezen van de titel en de tranen stoppen niet met stromen nu ik de reden van jullie verdriet ken. Het is de overtreffende trap van onrechtvaardig. Wat valt er meer te zeggen over zoveel leed. Ik kan en zal niet anders doen dan samen met jullie blijven hopen op een goede afloop.
  Hele dikke knuffels voor jullie allemaal. Er wordt aan jullie gedacht.

 • Ankie zei

  Wat een ontzettende oneerlijke en verdrietige start van het nieuwe jaar. Een tijdje geleden bezocht ik deze website nog. Heb jullie verhaal eerder via deze site gevolgd en ik was heel benieuwd naar hoe het met jullie zou gaan. Goed, las ik toen. Nu zie ik gisteren op Facebook een berichtje voorbij komen waar ik ontzettend van schrik. Dus ik lees meteen je blog. Wat is het ongelooflijk oneerlijk. Hoeveel kan er van een gezin gevraagd worden? Blijkbaar nog meer dan onmenselijk veel... Ik wens jullie alle kracht en hoop toe voor de komende onzekere periode. Ik denk aan jullie...

  Groetjes Ankie (nichtje Ingrid)

 • Joyce zei

  Beste familie,

  Wat in en in triest om te lezen dat het weer niet goed gaat met Kaj. Ik ben er stil van. Mag het dan niet een tijdje gewoon goed gaan met iedereen?

  Heel veel sterkte en moed!

 • Doryne zei

  Hallo Ilonka,Marc en die 2 fantastische boy,s.
  Net je laatste verslag gelezen, ik had al het e.e.a. van Rianne vernomen, dus was al een beetje voorbereid.
  De tranen rollen vanzelf over m,n wangen bij het invoelen van zoveel verdriet.
  Ik ken Kaj alleen van de verhalen van Rianne en je moeder en natuurlijk van het spotje en zie dan dat vrolijke koppie voor me.Ik leef intens met jullie mee en wens jullie ook alle sterkte voor de toekomst.
  Lieve groet, Doryne

 • MrsP. zei

  Zo in- en intriest, zo oneerlijk.
  Jullie hebben je portie toch ruimschoots gehad.
  Ik wens jullie alle kracht en sterkte van de wereld en
  denk aan jullie. Ik hoop voor jullie op een heel groot wonder.
  Een virtuele knuffel,
  MrsP.

 • anne zei

  nééé... dit wil ik niet lezen.. hoe houdt je moed..

  Heel veel liefde, kracht en vechtlust toegewenst. Wordt beter Kay.. het moet!

 • HENNIE zei

  Ha Lieve Marc Ilonka Kanjer Kaj en kleine Dylan,
  Na wat ik net lees heb ik even geen woorden alleen maar tranen.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht, lieve Kaj voor jou en Dylan de knuffels, xxxxxxxxxxxxxx

 • Marinde zei

  Ik ben een jullie onbekende bloglezeres.
  Vandaag kwam het in me op een aantal blogs die ik volgde weer eens te bezoeken.

  Wat een ongelooflijk slecht nieuws hebben jullie weer gekregen. Inderdaad: 'waar verdient Kaj dit aan?' En waar verdienen jullie als ouders dit aan? Tja, nergens aan natuurlijk. Niemand verdient dit....

  Ik wens jullie sterkte, heel veel kracht en uithoudingsvermogen.

 • Jaap (collega Marc RET) zei

  Beste Ilonka wat een verschrikkelijk verhaal.
  Waarom toch?
  Het laatste wat ik over jullie zag was een leuke foto
  met z'n viertjes tijdens het RET sinterklaasfeest.
  En nu dit nieuws....
  Weet nu niet zo goed wat ik moet schrijven, maar toch
  wil ik je even laten weten dat we aan jullie denken
  in de komende moeilijke zware tijd die voor jullie ligt.
  Wens je 'heel heel veel kracht en liefde'
  groet Jaap en fam.

 • Martine zei

  Wat een donderslag bij heldere hemel, stopt het dan nooit voor jullie kanjers , jullie gezinnetje heeft het hard te verduren en nu het beter gaat zo een nieuws, waarom Kay? zo al gevochten, geniet nog van het samenzijn, ik heb er geen woorden voor, veel sterkte wens ik jullie toe, ik volg jullie al heel lang maar nu eerste x dat ik reageer, heb er echt geen woorden voor, zo een onmacht....

 • marijke zei

  lieve, lieve, Ilonka, Marc, Kaj, en Dylan,

  wat moet, en kan een mens niet allemaal doorstaan.
  vol ongeloof lees ik wat er met Kaj is.
  wij hebben elkaar anderhalf jaar geleden ontmoet bij de lift in het Sofia.
  ik stond daar toen met mijn zoon, en hij onderging een simpele chemo, ivm zijn nierziekte.
  ik vond het toen uitermate confronterend wat wij zagen op deze afdeling.
  maar goed, dat is waar jullie inzitten, en wij willen dan ook zeggen dat wij aan jullie denken.
  probeer al die mooie momenten te pakken die zorgen voor mooie herinneringen, en ik weet zeker dat dit jullie moet gaan lukken.
  weet dat er aan jullie gedacht wordt, en brutaal gezegd ik zal jullie zeker niet voorbij lopen mocht ik jullie zien, maar spreek jullie aan.
  heel veel liefs, en sterkte dikke knuffels marijke

 • Ruth van de Wal zei

  Ik lees met kippenvel je laatste blog. Ik kan geen woorden vinden om mijn ongeloof uit te drukken. Ben er stil van. Zo oneerlijk, zo veel verdriet, zoveel wanhoop. Onverdraaglijk. Ik kijk naar mijn eigen kinderen en kan alleen maar intens dankbaar zijn dat ze gezond zijn en mijn best doen om elke dag te genieten van wat ons gegeven is. Ik hoop op een wonder voor Kaj. Ik wil jullie kracht wensen, maar hoeveel kracht heeft een mens om zoveel tegenslag te kunnen dragen? Ik hoop dat jullie heel veel dierbare mensen om jullie heen hebben die jullie opvangen en steunen.

 • sandra zei

  wat erg.. werkelijk verschrikkelijk.
  ik wens jullie gezin wederom heel veel kracht en sterkte toe.

 • Kim zei

  Wat een verschrikkelijk nieuws, heel veel sterkte met de nieuwe strijd die Kaj moet aangaan

 • Brenda zei

  Ik weet even niks te zeggen. Ik wens jullie alle kracht toe en liefde toe. Pfff vreselijk gewoon, dat lieve kleine onschuldige ventje. Een mama die heel erg meeleeft.

 • Marielle zei

  Ik wil jullie heel veel liefde, kracht en sterkte wensen. Het is echt ongelooflijk wat jullie allemaal meemaken...en dan vooral jullie lieve, dappere Kaj...

  Ik zal voor jullie bidden.

  Lieve groet van een meelezer

 • Miranda zei

  Lieve familie,
  ik heb jullie een bericht gestuurd via FB (overige). Ik wens jullie alle kracht voor de toekomst.

 • Thea zei

  Ik heb jullie laatste blog een paar keer gelezen, kon gewoon niet geloven wat daarin stond! Wat een verschrikkelijk nieuws! Waarom? Hoe kan dit? Ik wil jullie ongelooflijk veel sterkte wensen, houd moed, Kaj is een enorme vechter, dat heeft hij al eens bewezen. Verder weet ik werkelijk niet wat ik moet zeggen, heel veel sterkte!

 • Een moeder zei

  Een paar weken geleden al eens op jullie site gekeken, gedacht 'geen nieuws goed nieuws' .. En nu dit. Ongelooflijk, onvoorstelbaar, wat oneerlijk, wat gemeen. Ik weet niet wat te zeggen, maar jullie verhaal raakt me diep. Intens veel sterkte en een kus voor die stoere mooie Kay

 • Tinneke zei

  Sprakeloos van verdriet...
  Een virtuele knuffel... Ook al is dat absoluut geen troost voor zo 'n nieuws... Kaj, grote kleine jongen, je ogen stralen zoveel liefde en kracht uit... Ik hoop echt dat die tumor in je hoofd zich snel laat verslaan, of zich toch zijn minst nog heel lang terug koest houdt...

 • Marjanka zei

  Ik volg Kai en Ilonka's verhaal al enige tijd. Als psycholoog op een oncologische afdeling ben ik wel wat wreedheid van de biologie gewend. Maar dit kan ik niet bevatten. Ik heb niets te bieden behalve wrange betrokkenheid. Als wetenschapper geloof ik in statistiek. Het kan volgens mij nu niet anders dat er een enorm medisch wonder aankomt. Alle gigantische pech, celdeling fouten en andere nare toevalligheden zijn al gebeurt. Kai moet genezen.

 • Michelle zei

  Lieve buurtjes,

  Wat een ongelooflijk verdrietig bericht.
  We zijn er stil van.
  Alle kracht van de wereld voor jullie.

 • Janne zei

  Lieve familie,
  Dit kan niet waar zijn... Hoeveel kan een mens voor z'n kiezen krijgen? Ik weet niet wat ik kan zeggen. Ik weet niet hoe ik als volstrekt vreemde jullie kan troosten. Ik kan alleen mijn handen en armen geven om ze samen met vele armen en handen onder jullie te plaatsen om jullie te dragen. Alle moed en liefs voor jullie. Janne

 • Janne zei

  Lieve familie,
  Dit kan niet waar zijn... Hoeveel kan een mens voor z'n kiezen krijgen? Ik weet niet wat ik kan zeggen. Ik weet niet hoe ik als volstrekt vreemde jullie kan troosten. Ik kan alleen mijn handen en armen geven om ze samen met vele armen en handen onder jullie te plaatsen om jullie te dragen. Alle moed en liefs voor jullie. Janne

 • Lily zei

  Lief, warm gezinnetje,

  Ik had jullie zo graag eindelijk eens rust gegund na alle ellende, die jullie doorstaan hebben, maar nu dit weer :(
  Ik wens jullie alle kracht en liefde om opnieuw door de mallemolen te gaan met alle onzekerheden van dien.

  Heel veel sterkte

 • HENNIE zei

  Lieve Marc en Ilonka,
  Vaak denk ik aan de hartverwarmende woorden van een man die ik niet kan, ene Jaap.
  Over bergen en dalen en in het midden daarvan is het ook mooi uitzicht, dat was inderdaad even voor jullie.
  Ik hoop dat jullie die berg weer op mogen klimmen al is het heel zwaar.
  Heel veel kracht en sterkte voor jullie en voor Kaj en Dylan de knuffels, xxxxxxxxx

 • Hennie zei

  Lieve Marc en Ilonka,
  Vaak denk ik aan de hartverwarmende woorden van een man die ik niet kan, ene Jaap.
  Over bergen en dalen, en dat het in het midden ook mooi uitzicht is, dat hebben jullie even mogen ondervinden.
  Ik hoop dat jullie die berg weer mogen beklimmen, en wens jullie heel veel kracht en sterkte in deze verdrietige tijd.
  Knuffels voor Kaj en Dylan, xxxxxxxxxxxxx

 • Maarten (een onbekende bloglezer) zei

  Als ik jullie verhaal lees wordt ik kwaad omdat er zoveel oneerlijkheid in de wereld is. Jullie hebben de afgelopen jaren veel voor je kiezen gekregen en de de kanker leek verslagen te zijn totdat ik las dat Kaj weer ziek bleek te zijn. Ondanks dat ik jullie niet ken en ik iemand ben die jullie blog heel af en toe volg heeft het nieuws me dusdanig geraakt dat ik jullie een hart onder de riem wil steken. Ik heb vaak jullie blogs gelezen en ik bewonder hoe jullie je als ouders je liefdevol voor jullie zoontje en elkaar als gezin hebben ingezet. En dat terwijl Ilonka daarbij zelf ook heftige behandeling heeft moeten ondergaan. Ik wens jullie enorm veel kracht en sterkte toe. Maarten

 • Eva zei

  Ik weet echt niet wat ik moet zeggen maar ik wil jullie heel veel kracht toewensen! Heel veel sterkte met z'n viertjes

 • Olga en Martin Heijkoop zei

  Lieve Ilonka ik had je vanmiddag op facebook al even benaderd nu thuis met Martin samen je blog zitten lezen met dikke tranen op onze wangen wat een verhaal en wat een verdriet ons lieve vriendje Kaj wat moet hij weer doormaken en dan jullie uiteraard jij nog opboksend tegen deze rot ziekte en Marc en Dylan jullie steun en toeverlaat wij zouden willen dat we jullie even konden aflossen even jullie hoofden rust geven en een sprankje hoop voor de toekomst konden geven maar helaas dat gaat niet maar weet dat we aan jullie denken dag in dag uit en als we iets voor jullie kunnen betekenen laat het alsjeblieft weten Heel veel dikke knuffels van ons allemaal Martin Olga en jongens XXXXXXXXXXXXXXX

 • Laura zei

  Kutzooi…. wat een ongelofelijke verschrikkelijke kutzooi… ik ben een anonieme meelezer van het eerste uur. Vroeg me opeens af hoe het met jullie zou zijn. Wat een vreselijk nieuws. Ik kan niet anders dan Kai en jullie al het goede wensen, alle kracht die nodig is. Aan een ding geen gebrek: liefde voor elkaar. Jullie zijn een prachtig gezin. Houd elkaar vast. Het allerbeste!!!

 • Laura zei

  Als onbekende meelezer van het eerste uur voel ik sterk de behoefte om mijn medeleven te tonen… wat een verschrikkelijk, hartverscheurend bericht. Wat leef ik met jullie mee. Hoeveel pech kan een gezin verdragen. Gelukkig hebben jullie van één ding genoeg: liefde. Jullie zijn een geweldig gezin en samen staan jullie sterk. Ik wens jullie alle kracht, liefde, moed, hoop en vooral enorm veel geluk om hier met zijn vieren doorheen te komen.

 • Sandra zei

  Ik ben jullie altijd blijven volgen via het blog......wat kan ik nog zeggen....wat kan uberhaupt iemand nu nog zeggen.....hier zijn geen woorden voor.....dit is gewoonweg niet te geloven.....waarom weer jullie lieve kaj.....zo oneerlijk....en nu moet hij weer zulke akelige ziekmakende dingen ondergaan....maar is er een andere keus? Wat als niet behandeld word? En wat als wel behandeld word.....is er kans op volledige genezing.....of is het de tumorgroei stoppen.....wat leven jullie in een hel...afschuwelijk.....bestond er toch een toverstok, ondanks dat ik zelf ook ernstig ziek ben,zou ik,als ik 1 keer die toverstok mocht gebruiken jullie Kaj beter maken...echt.....

 • Ingrid zei

  Lieve Mark en Ilonka,

  Ik ken jullie niet, maar volg al een tijdje jullie blog.
  Ik was zo blij dat het eindelijk weer de positieve kant op ging met jullie....Nu lees ik jullie blog en zit ik vastgeplakt op de bank. Ik weet niet wat ik lees....woede, ongeloof, geshockeerd, verdriet...
  Ik weet geen woorden te vinden die jullie verdriet iets draaglijker zou kunnen maken.
  Ik kan jullie alleen beloven dat ik elke dag een kaarsje ga branden in de hoop dat er toch nog een mooi lichtpuntje voor Kaj en jullie mag komen.
  In gedachten ben ik bij jullie.

  Heel veel liefs en een dikke knuffel van mij.

  Liefs, Ingrid xxx

 • Danielle zei

  Tranen terwijl ik jullie niet eens ken. Ik kan en wil mij niet voorstellen hoe jullie je voelen. Zulke dingen zijn gewoon onbegrijpelijk, niet te bevatten, oneerlijk, etc. Heel veel sterkte. Ga ervoor dappere Kaj!

 • Marinde zei

  Lieve mensen,

  Weet dat ik regelmatig aan jullie denk. Ben benieuwd hoe het met jullie gaat. Wens jullie sterkte en liefs...

 • Melanie zei

  Lieve Ilonka (en Mark, en Kaj, Dylan),

  Hoe gaat het? Ik denk regelmatig aan jullie, het is inmiddels twee maanden geleden dat we iets hoorden. Ik maak me grote zorgen om Kaj..... Geen nieuws = goed/slecht nieuws in dit geval? Ilonka, hoe gaat het met jou?

  Groet, Melanie

 • Ellen zei

  Onmenselijk verdriet.... Ik ben er stil van, heel stil.... Zo oneerlijk! Ik denk aan jullie.

 • anja en luisa intelisano zei

  Lieve Mark en Ilonka,


  Wat een vreselijk nieuws, volg jullie vanaf het begin, wij hopen zo dat alles goed komt!! Heel veel kracht en moed voor de komende moeilijke periode. Een hele dikke knuffel voor Kaj.

 • Marja van der Plas zei

  Wat ontzettend erg...wat moeten jullie verdrietig zijn...'k wilde dat ik iets voor jullie kon doen.
  warme groeten....

 • Diane zei

  Lieve samen,

  Al jaren volg ik jullie blog, als lotgenoten tot elkaar gekomen. Steeds denk ik bij het lezen van jullie blogs hoe is het mogelijk..... Vaak bij negatieve berichten maar een enkele keer ook bij een positief bericht, zoals het wonder van de zwangerschap zo kort na alle behandelingen....
  Nu weer hoe is het mogelijk..... En zit verslagen achter mijn iPad.
  Ik wens en hoop jullie nog heel veel tijd met jullie mooie, lieve kanjer Kaj toe!
  Als hij uiteindelijk weg zweeft van jullie is dat heel zeker op een grote wolk van liefde, richting land van beter zijn!
  Heel veel kracht toe gewenst!
  Liefs Diane (mama van Mees, rhabdomyosarcoom)

 • Melanie zei

  Wat schrik ik hiervan, wat leven jullie in een verschrikkelijke nachtmerrie. Ik ben een anonieme meelezer, ik ken jullie niet maar als moeder van 2 mannetjes leef ik ontzettend met jullie mee. Hoeveel kan een mens aan? Onbeschrijfelijk. Ik hoop zo dat jullie nog een mooie tijd mogen hebben met Kaj! Dat jullie van en met elkaar kunnen genieten en mooie herinneringen kunnen maken. Heel veel sterkte!

  Liefs van een moeder

 • Joyce zei

  Wat in en in triest dat het niet goed gaat met Kaj en de behandeling niet (meer) aanslaat.

  Ik wens jullie alle kracht in de wereld om hier mee om te gaan. Hopelijk kunnen jullie nog even genieten van jullie prachtige mannetje.

 • Marja van der Plas zei

  Zo erg hoopte ik dat kleine Kaj weer beter mocht worden....wat afschuwelijk nieuws....een hele dikke knuffel .....xx

 • Annemarie de reus zei

  Lees net het laatste bericht...... Ik wil jullie laten weten hoe vreselijk ik dit vind. Zo oneerlijk. Dat kleine mannetje... Denk aan jullie zware tijd. Annemarie

 • Ron de Haan zei

  Heel veel sterkte, ik kan mijzelf niet voorstellen wat een pijn er heerst in jullie gezin. :-(

 • Brigitte zei

  Wat een verschrikkelijk nieuws, tranen in mijn ogen!

  Wat heeft hij gestreden, jullie Kaj is een held!En jullie trouwens ook!

  Ik hoop dat jullie nog een tijdje van elkaar kunnen genieten zonder al te veel gezondheidsproblemen.Dat is jullie echt gegund!

  Veel sterkte en liefs!!!

 • Karin (een onbekende meeleester) zei

  Lieve familie,

  Al jaren lees ik jullie verhaal mee. Jullie gevecht tegen deze verschrikkelijke ziekte, jullie strijd voor jullie mooie man. Sinds eind vorig jaar lopen bij ieder verhaal de tranen over mn wangen, hoe oneerlijk is deze rotziekte! Ik voel me erg betrokken bij jullie verhaal, onze oudste zoon is ook 4 jaar en ik kan me niet voorstellen hoeveel pijn en verdriet jullie hebben.

  Ik wens jullie heel veel sterkte deze moeilijke tijd.

  Veel liefs,
  Karin

 • Martin Ivo zei

  Ik hoop dat jullie onverwacht lang,nog van elkaar kunnen genieten.
  Zoveel respect,voor jullie.
  Veel kracht,de komende tijd.

  Een collega

 • Miranda zei

  Lieve, lieve, lieve familie!
  Ik ben intens verdrietig door het lezen van de laatste blog. Het is zo oneerlijk, hier zijn echt geen woorden voor.
  De juiste woorden hoef ik niet te zoeken, die zijn er niet. Ik wil jullie als gezin heel veel sterkte en kracht wensen. Geniet van elkaar op de momenten dat het kan, maak (nog meer) herinneringen. Ondanks dat ik jullie niet ken, hebben jullie een plekje in mijn hart. Ik denk aan jullie!!!
  xxx

 • lucie zei

  Heel veel sterkte toegewenst.....geniet van elkaar in deze o zo moeilijk periode. Ik hoop dat Kaj zo min mogelijk pijn heeft.... 💞 het is een oneerlijke strijd. Ik ga een kaarsje branden voor jullie

 • Cynthia (Ex-Collega Spencer) zei

  Lieve Papa en Mama van Kaj,

  Koester de tijd die jullie nog hebben met deze kanjer!! en haal de kracht uit elke lach...sterkte

 • Mara zei

  Lieve familie,

  Wat is het leven toch oneerlijk. Ik lees deze blog met tranen terwijl ik jullie niet ken. Niets in de wereld is erger dan je kind te verliezen. Ik hoop dat jullie nog een goede tijd gegund is en dat jullie mannetje niet veel pijn zal hebben. Ik heb er geen woorden voor.....heel veel sterkte met alles wat gaat komen.

 • Annemieke Boer zei

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe ,ken jullie niet.Het lijkt wel een film maar dan helaas met dramatisch einde.Als je zelf drie gezonde kinderen hebt sta je daar niet zo vaak bij stil. Heel eerlijk ver van mijn bed show.Ik heb het wel gevolgd ,en nu wordt ik wakker geschud.Gaat slecht met mijn bedrijf worstel met vragen als we failliet zijn waar gaan we dan wonen? mogen mijn kinderen wel bij ons blijven als je geen huis hebt? enz .Dan slaat dit in als een bom mijn zorgen stellen geen kruimel voor in vergelijking met jullie.Ik hoop dat jullie nog even kunnen genieten van elkaar.Ik draag jullie een warm hart toe ,voor wat dat waard mag zijn .

 • Hepke Braam zei

  Uitbehandeld. Niet te geloven. De wereld staat stil. Toch wil je en moet je de moed erin houden. Vreselijk. 'k Wens jullie als pa en ma toch nog een kostbare en dierbare tijd met Kaj. Dat die kostbare en dierbare herinneringen later het verdriet mogen verzachten. Sterkte en troost toegewenst door iemand wiens vrouw vorig jaar ook was uitbehandeld.


 • Marjolein (onbekende bloglezer) zei

  Lieve Kaj, Dylan, Ilonka en Marc,

  Stil ben ik ervan, dat loodzware zwaard is op jullie gezin neergekomen. Intens verdrietig te lezen dat Kaj zo veel vreselijke behandelingen aan zijn lichaampje heeft moeten ondergaan met dit resultaat, zo'n oneerlijke strijd heeft moeten voeren... Prestaties van een topsporter zijn er niets bij. Ik hoop met heel mijn hart dat hem verder leed gespaard zal blijven en jullie nog mogen genieten van zijn fysieke aanwezigheid. Heel heel heel veel sterkte de aankomende tijd.

  Liefs,
  Marjolein

 • Richard zei

  Beste Ilonka en Mark, ongeloof en verdriet, ik kan jullie alleen maar heel veel sterkte en kracht toewensen in deze moeilijke tijd.

 • Gabrielle zei

  Lieve mensen,,

  bij het lezen van jullie verhalen krijg ik direct tranen in mijn ogen ,, ik kan niet begrijpen hoe dit voor jullie voelt de onmacht het verdriet,de hoop Ik wens jullie heel veel sterkte en ik hoop dat jullie nog kunnen genieten van jullie kleine HELD want dat is ie zeker!

  Veeel liefsss

 • Marielle Horst zei

  Tranen!!!! Wat een onmenselijk verdriet.... Heel veel sterkte voor jullie!!

 • Patricia stoppelenburg zei

  Lieve kaj, lieve ilonka en marc

  Ik had al gehoord dat kaj weer behandeld moest worden.
  Maar dit nieuws is zo hartverscheurend zo intens verdrietig!
  Ik had zo gehoopt en gebeden voor jullie dat al jullie inspanningen jullie extra tijd zouden geven.
  Als ik nu jullie laatste blog lees begrijp ik dat kaj zo ziek is maar ook hoop ik dat jullie veel steun en liefde bij elkaar kunnen vinden!
  Ik zal voor jullie bidden en veel aan jullie denken.
  Veel liefs en kracht .
  Patricia Stoppelenburg

 • jaap (collega marc RET) zei

  Lieve mensjes, wat een klap.
  Ik heb hier geen woorden voor.....
  Wat een intens verdrietig verslag van jou Ilonka.
  Lieve Kaj,Dylan,Ilonka,Marc,met pijn in mijn hart wens ik jullie samen nog een warme liefde volle tijd toe
  met elkaar. Zonder veel pijn voor jullie (onze) lieve kanjer.
  Heel heel veel kracht toegewenst voor de komende tijd.
  Gr. Jaap en fam.

 • Olga & Martin Heijkoop en de jongens zei

  Dikke dikke tranen rollen over mijn wangen bij het lezen van jullie blog we horen natuurlijk wel via Sigrid hoe het gaat maar zo uit jou moederhart geschreven alsof er een betonnen plaat in je gezicht slaat niets is even belangrijk het leven staat gewoon even stil ons lieve vriendje Kaj we hadden door deze stoere kanjer zo'n hoop opgebouwd en vooral met dat prachtige stel ouders zo zorgzaam zo lief alles voor hem in werking gezet om die slopende kanker te overwinnen.Er zijn geen woorden voor die laten voelen hoe we met jullie meeleven en we hopen dat er nog een ruime tijd voor liefde voor beide broertjes en broertje poes mag zijn en dat jullie daar zonder ziekenhuizen volop van mogen genieten dat is mijn grote wens helaas op afstand maar een hele dikke knuffel voor onze stoere ridder bij ons zal hij altijd blijven op een mooi plaatsje in ons hart en hopelijk bij jullie nog heel lang om van te genieten Ilonka♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

 • Janinka (anonieme bloglezer) zei

  Al een aantal jaren volg ik jullie blog.
  Wat hebben jullie al veel voor je kiezen gekregen door de rotkanker.

  En nu dit alles vernietigende bericht. Na al dat harde vechten en strijden in zijn jonge leventje, mag hij alsnog niet genieten van het leven.

  Zal hij niet opgroeien. Kunnen jullie hem niet groot zien worden.Onbeschrijfelijk...

  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen de komende tijd, waarin ik hoop dat Kaj zo min mogelijk hinder ondervind. En jullie samen nog mooie herinneringen kunnen maken.

 • marinde zei

  Wat een afschuwelijk bericht lees ik vandaag. Tranen lopen over mijn wangen. Ik moet denken aan het bezoek van Máxima in het Stedelijk. Kaj: 'Mijn papa'... Zó ontroerend....
  Ik wens jullie tijd, veel tijd om met elkaar te zijn, om lief te hebben, om mooie en dierbare herinneringen te maken..... Ik denk aan jullie!

 • Ingrid zei

  Lieve Mark en Ilonka,

  Ik hoopte zo op een positief berichtje na alle ellende die jullie hebben meegemaakt...
  Weer een kindje wat de strijd tegen kanker gaat verliezen...ik zit werkelijk met een brok in mijn keel.
  Ik hoop echt dat jullie nog een hele lange tijd van jullieii lieve Kaj mogen genieten. Ik hoop dat hij nog even kind mag zijn... Een kind die onbevangen leeft, plezier kan maken en daarnaast ook nog kwalitatief mag leven... Ik gun het jullie zo.
  Ik huil met jullie mee, ik denk aan jullie, maar ik hoop vooral dat jullie nog intens van elkaar mogen genieten.

  Een hele dikke warme knuffel van mij.

  Heel veel liefs en sterkte...

  Ingrid xxx

 • Verena zei

  Lieve Ilonka en Marc,

  Een berichtje van een -tot nu toe- stille meelezer. Ik ben verbijsterd over de verschrikkelijke pech die Kaj en jullie ten deel valt. Wat een groot verdriet.
  Ik wens jullie veel kracht, alle liefde van de wereld en vele liefdevolle momenten samen.
  Verena.

 • Leonie zei

  Beste Mark, Ilonka, Dylan en natuurlijk lieve Kaj,

  Met groot ongeloof heb ik het nieuws van Kaj gelezen in de nieuwsbrief van de bonte specht en op jullie blog.

  Woorden schieten te kort en ik hoop dat jullie in de aankomende tijd nog mooie herinneringen kunnen maken met jullie gezin. Als ouders wil je tegen alles vechten om je kind te beschermen en pas los laten als ze volwassen zijn en uitvliegen, maar niet als ze pas 4 jaar zijn. Kaj (en ook andere kinderen met dit lot) heeft dit niet verdiend, zeker niet na al een verslagen strijd.

  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe de aankomende tijd en dat jullie nog vele mooie herinneringen mogen creëren.

  Peter, Leonie en Puck (klasgenootje op de vlinders)

 • Louise Fierst zei

  Lieve Kaj,

  Je kent ons niet, maar we denken wel aan jullie.
  ik ben op je website gekomen, door een link op facebook.

  Wat ben jij een ontzettend dapper mannetje! De rest van jou familie ook.
  Ik hoop dat je nog veel leuke herinneringen zult meemaken.

  Louise

 • Gerwiene zei

  Woorden schieten tekort na het lezen van jullie laatste blog.

  We wensen jullie veel sterkte en kracht voor komende periode.

  Geniet van de tijd die jullie met elkaar nog rest. Hoe moeilijk en onvoorstelbaar dat ook zal zijn.

  Lieve groeten, familie Reinhoudt

 • Hennie Spruit zei

  Lieve Marc Ilonka ,
  Alleen maar tranen, heel veel sterkte dikke knuffels voor Kaj en Dylan.
  Jullie horen me nog.
  gr,
  Hennie.

 • Sandra zei

  Tranen over mijn wangen. Zo verdomd oneerlijk is dit! Lief klein mannetje.. ik weet niet wat ik moet zeggen maar geniet, geniet nog ieder moment van elkaar. Hou elkaar vast en laat dat gevoel nooit meer los!
  Ik duim hard, keihard dat kaj nog lang bij jullie mag zijn.
  Veel liefs

 • Saskia zei

  Lieve mensen, ik heb jullie blog een paar jaar terug tegengekomen en gelezen. Daarna af en toe gekeken en gehoopt dat Kaj en ook zijn mama schoon zouden zijn en blijven.
  Hier word ik wel stil van. Onbegrijpelijk wat jullie gezinnetje steeds moet doorstaan. Ik wens jullie heel heel veel sterkte en duim er voor dat jullie nog een hele poos mooie herinneringen aan Kaj mogen maken en beleven.

 • hennie zei

  Lieve Marc en Ilonka,
  Even geen woorden alleen tranen, heel veel sterkte en dikke knuffels voor Kanjer Kaj, en Dylan.

 • Anne Baken zei

  Met een brok in mijn keel de laatste blog gelezen. Hier zijn geen woorden voor. Wat enorm verschrikkelijk en oneerlijk wat jullie moeten door staan!! Ik wens jullie heel veel kracht toe de aankomende periode, en hoop dat jullie nog mooie momenten/herinnering mogen maken.
  HEEL VEEL STERKTE!!!

 • Hilda zei

  Wat een ontzettend verdrietig bericht.

  Té erg voor woorden.

  Sterkte voor jullie allemaal en een kaart voor jullie kanjer is onderweg.

  Hilda

 • Nelleke van Schaick zei

  Lieve (TOP) ouders van Kaj en natuurlijk Kaj zelf en Dylan...

  Met ongeloof de laatste blog gelezen...ik kon het bijna niet geloven..de laatste keer dat ik iets over jullie had gelezen was al een poos geleden en toen stond een stralende mama met zoon in een tijdschrift. .ik was zó blij jullie zo te zien...
  En dan ineens dit....wát een contrast. ...ik heb er geen woorden voor...het lijkt gewoon een vuile trap ná! !! Na alles wat jullie al meegemaakt hebben...ik wil jullie heel heel veel sterkte en kracht toewensen en jullie zijn bij ons in onze gedachten. Een dikke knuffel voor dat prachtige dappere mannetje van jullie! Wat een kanjer!!

 • Ruth van de wal zei

  Ik heb geen woorden voor zo immens veel verdriet. Niet te bevatten. Geen idee wat te zeggen om ook maar enige troost te bieden. Ik wens jullie alle kracht van de wereld voor de komende tijd.

 • Alberdina zei

  Wat een diep respect heb ik voor jullie, kwam jullie verhaal via Facebook tegen en heb het blog gelezen. Wat een hoop ellende hebben jullie de laatste jaren gehad en nog voor de boeg.ik wens jullie heel veel sterkte de komende periode.

 • marijke zei

  Lieve Ilonka, Marc, Dylan, en in het bijzonder Kaj.

  Ik kwam jullie twee jaar geleden tegen bij de liften in het Sofia.
  Wat was ik blij dat jij Ilonka inmiddels zwanger was van jullie tweede trots, Dylan.
  Het leven lachtte jullie weer toe, ik heb toen(ondanks onze eigen Sofiashit) heel de dag met glimlach op mijn gezicht gelopen.
  Ik wil jullie dan ook nu kracht toewensen, en maak vooral heel veel mooie herinneringen.
  Weet dat wij aan jullie denken, en met ons zoveel meer mensen, helaas neemt dat niet de pijn weg.
  Heel veel liefs, Marijke

 • Maarten (een onbekende bloglezer) zei

  Wat een afschuwelijk nieuws. Ondanks dat ik jullie niet ken wordt ik hier helemaal naar van. Jullie hebben je zó ontzettend ingezet voor de gezondheid van Kaj en het leek allemaal zo goed te gaan en dan deze kentering. Vreselijk. Ik wil jullie een hart onder de riem steken. Jullie zijn fantastische ouders die ècht alles hebben gedaan om Kaj weer gezond te krijgen en hem liefdevol te verzorgen! Jullie zijn kanjers. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Maarten, Schiedam

 • Margot zei

  Hallo,
  Ik lees al een tijdje jullie blog mee en was al erg geschokt toen ik las dat jullie Kaj wéér kanker had. Maar van de laatste blog die ik zojuist las, daar schoten de tranen van in mijn ogen. Wat moet je dan nog zeggen? Ik kan me werkelijk waar niet voorstellen hoe onvoorstelbaar zwaar dit moet zijn. Wat is dit vreselijk oneerlijk.
  Ik hoop dat er in de komende tijd mooie momenten zullen zijn met jullie prachtige jongen die jullie kunnen koesteren.
  Ik wens jullie heel veel sterkte toe de komende tijd en de tijd die daarna zal volgen.
  Heel veel kracht gewenst.
  Margot

 • Suzanne van de Wetering zei

  Hier word ik stil van..
  Zo''n lief en mooi mannetje. Wat oneerlijk zeg!
  Ook ik lees jullie blog en al ken ik jullie niet, gun jullie het allerbeste.
  Wens jullie heel veel kracht de komende tijd! Hoop op nog vele mooie momenten voor jullie als gezin!

 • Lily zei

  Ik lees vandaag je laatste bericht en ik voel me, net als menigeen diep geschokt, dat de behandeling niet is aangeslagen en voor Kaj geen redding meer is.
  De pijn moet immens zijn...

  Heel veel sterkte de komende tijd, maar ook de tijd daarna!

  Groet Lily

 • gjamh1 zei

  Lieve familie, hoe waardeloos hard kan iemand t op,zijn bordje krijgen,Hoe zinloos om dit kind eerst zo te zien lijden, vechten en wanneer t goed lijkt te gaan,deze rot tik uitgedeeld te krijgen zeg!:(((( Ik wens jullie onwijs veel sterkte toe!!!Je bent in mijn en vele medelanders in onze gedachten.Hoop dat jullie en Kay nog lang pijnloos bij jullie mag zijn!Woorden schieten mij echt te kort. dikke knuffel voor jullie vanuit Tilburg

 • marinde zei

  Lieve mensen,

  Ik denk regelmatig aan jullie en ik hoop dat te doen is wat er is. Sterkte!

 • Angelique Fontijn zei

  Hallo Ilonka en Marc,
  Uit het oog maar zeker niet uit het hart zijn jullie, het is niet te bevatten wat het voor jullie moet zijn om het als mens te moeten ervaren. Stil wordt ik er telkens van, onbeschrijfelijk mooi zijn de verhalen al is het een horror scenario met ook nog eens een heel slecht einde. Hoe moed, hou vol, geniet van het allerkleinste, wat soms een groot geluk kan zijn,
  Ik wens in het volgend leven dat je kaj tegen komt en langer met hem kan zijn.......we leven met jullie mee, heel veel sterkte toegewenst al is het lang niet genoeg,groetjes Angelique

 • Marieke zei

  Beste familie Dee,

  Al een aantal jaren lees ik jullie blog over Kaj. Elke keer na het lezen ben ik diep onder de indruk van alles wat jullie meemaken. Hoe is het mogelijk dat twee mensen in hetzelfde gezin kanker krijgen. Grote bewondering heb ik voor jullie veerkracht. Afgelopen week dacht ik opeens aan Kaj, gisteravond jullie website bezocht. Ik schrok van de titel van de laatste blog, maar heb eerst alle blogs gelezen die ik nog niet kende. Ik bleek driekwart jaar niet te hebben gekeken.
  Wat een oneerlijke strijd voeren jullie, wat een oneerlijke strijd voor Kaj. Zoveel meegemaakt en ondergaan en toch weer kanker. En ook bij Ilonka is de kanker weer terug/nooit weggeweest.
  Ik weet niet hoe het nu met Kaj gaat, en of hij nog leeft. Ik wil jullie heel, heel veel sterkte toewensen met dit immense verdriet, nu, en voor de toekomst.

 • Ingrid zei

  Lieve familie,

  Hoe gaat het nu met jullie lieve Kaj en natuurlijk ook met jullie??
  Ik hoop nog steeds dat er een wonder mag gebeuren en dat de tumor niet meer groeit en jullie nog veel meer tijd met jullie kleine man mogen hebben.
  Ik kijk iedere dag of er nog nieuws is, dus ik hoop van harte dat geen nieuws ook goed nieuws mag betekenen.
  Hier brandt elke dag een kaarsje speciaal voor jullie in de hoop dat er toch nog een lichtpuntje mag komen.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en geef jullie op afstand een enorme dikke welgemeende knuffel.

  Liefs, Ingrid

 • Angela Kenzo zei

  Lieve Ilonka en Marc
  Wat schrik ik van jullie laatste blog, hier zijn geen woorden voor. Wat spijtig te lezen dat het niet goed gaat met Kaj.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en ondanks alle pijn en verdriet nog een hele mooie tijd met Kaj.
  Dikke knuffel Angela

 • lieske van de ven zei

  Lieve mensen,
  Net terug van een weekend Tarpania Hoeve....waar ik opnieuw de naam van Kaj trof. Ik woonde zelf tot afgelopen zomer in het liskwartier en zie de collectebusjes voor Kaj nog voor me. Jullie situatie raakt mij diep. Mijn allerliefste dochter van zes jaar is op 9 mei overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Ik voelde me op een bepaalde manier verbonden met jullie dit weekend in de Hoeve.......ook wij hoorden op vrijdag 20 maart het allesvernietigende bericht dat er geen hoop meer was, in datzelfde ziekenhuis. Ook wij hadden net een traject van radiotherapie achter de rug. Verder sta ik met lege handen zelf en ook richting jullie. Diep geraakt door jullie leed en jullie lot, wil ik vanaf het graf van mijn eigen aller-allerliefste jullie heel veel kracht en liefde wensen....denk aan jullie! Lieve groet Lieske

 • lieske van de ven zei

  Lieve mensen,
  Net terug van een weekend Tarpania Hoeve....waar ik opnieuw de naam van Kaj trof. Ik woonde zelf tot afgelopen zomer in het liskwartier en zie de collectebusjes voor Kaj nog voor me. Jullie situatie raakt mij diep. Mijn allerliefste dochter van zes jaar is op 9 mei overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Ik voelde me op een bepaalde manier verbonden met jullie dit weekend in de Hoeve.......ook wij hoorden op vrijdag 20 maart het allesvernietigende bericht dat er geen hoop meer was, in datzelfde ziekenhuis. Ook wij hadden net een traject van radiotherapie achter de rug. Verder sta ik met lege handen zelf en ook richting jullie. Diep geraakt door jullie leed en jullie lot, wil ik vanaf het graf van mijn eigen aller-allerliefste jullie heel veel kracht en liefde wensen....denk aan jullie! Lieve groet Lieske

 • Lieske van de Ven zei

  Lieve mensen,
  Net terug van een weekend Tarpania Hoeve.....waar ik opnieuw Kaj's naam trof. Ik woonde zelf tot afgelopen zomer in het Liskwartieren zie de collectebusjes voor Kaj nog voor me. Jullie situatie raakt mij diep. Mijn aller-allerliefste dochter van zes jaar is op 9 mei overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Ik voelde me op een bepaalde manier verbonden met jullie dit weekend in de Hoeve....ook wij kregen op vrijdag 20 maart het allesvernietigende bericht dat er geen hoop meer was, in datzelfde ziekenhuis. Ook wij hadden net een intensief traject van radiotherapie achter de rug. Verder sta ik met lege handen zelf en ook richting jullie. Diep geraakt door jullie leed en jullie lot, wil ik vanaf het graf van mijn aller-allerliefste jullie heel veel kracht en liefde toewensen....denk aan jullie! Lieve groet Lieske

 • GH zei

  Lieve familie, wat n ongelooflijk nieuws.wat n ongelooflijk zware pech hebben jullie,en wat ongelooflijk oneerlijk is dit!Zoveel hebben moeten doorstaan, zoveel overwonnen en dan nog die lelijke moordenaar kankercel die jullie met jullie rug tegen de muur aanzet en de hoek indrijft.;((
  onvergeeflijk en haast ondraaglijk ook ,lijkt mij.
  Ik wens jullie heel veel sterkte,en ik hoop dat er n hele goeie tijd met Kaj nog mag volgen, we blijven toch n beetje hopen voor jullie allemaal! Veel sterkt lieve mensen!

 • Marinde zei

  Dag allemaal,

  Gewoon even een berichtje om jullie te laten weten dat ik regelmatig aan jullie denk. Sterkte bij wat is!

 • Simone van den Berg zei

  Lieve Ilonka en Marc, Kaj en Dylan, wat een schrik, wat een inmens groot verdriet.

  Ik was de link naar jullie blog kwijt en besloot vandaag te gaan zoeken, had m gelukkig al snel gevonden maar wat was dat schrikken zeg.

  Ik ken jullie niet persoonlijk, heb wel bijna vanaf het begin jullie blog gelezen, de link toendertijd via een vriendin gekregen.

  Ik heb huilend de laatste berichten gelezen en snap jullie intense verdriet.
  Ik wens jullie heel heel veel sterkte toe en alle liefs op de wereld. Een dikke kus voor jullie dappere Kaj. XXX

 • astrid en Bert Schouten zei

  wij wensen jullie heel veel sterkte. wij denken aan jullie !!!!!!!!

 • Astrid schouten zei

  wij wensen jullie heel veel sterke in deze moeilijke tijd!!! Bert en Astrid schouten

 • Tooske zei

  Heel veel sterkte!!
  Ik hoop dat jullie nog mooie en waardevolle herinneringen met elkaar kunnen maken.
  Liefs, Tooske

 • Tooske zei

  Heel veel sterkte de komende tijd.
  Ik hoop dat jullie samen heel veel mooie en waardevolle herinneringen kunnen en mogen maken in deze moeilijke periode.
  Liefs, Tooske

 • Tooske zei

  Ik hoop dat jullie hele mooie en waardevolle herinneringen maken saampjes.
  Heel veel sterkte.

  Liefs, Tooske

 • anne zei

  Bijna dagelijks de facebook pagina van Ilonka checken om een blik te kunnen vangen van hoe het op dit moment met jullie gaat, nog weer een de pagina van Kaj bekijken..
  Weet dat er heel veel (onbekende) mensen zijn die vaak aan jullie denken!

 • marianne zei

  Lieve allemaal
  Ik hoop dat jullie de kracht vinden om hier doorheen te gaan
  Nog altijd schieten jullie door mijn hoofd
  Onmenselijk wat jullie moeten doorstaan en wat is jullie mannetje toch dapper
  sterkte

 • Miranda zei

  Lieve familie,

  Ik denk vaak aan jullie en jullie lieve dappere Kaj! Ik hoop dat jullie afgelopen zomer volop van elkaar hebben kunnen genieten!
  Dikke kus kanjer!

  Miranda

 • Irma Langeveld zei

  Lieve Kaj en familie,

  Helaas heb ik heel lang het blog niet meer gelezen, tot deze avond. Ik vind het vreselijk dat Kaj is uitbehandeld. De laatste post van Ilonka was eind Maart. Ik ben heel benieuwd hoe het nu met Kaj is en met jullie. Ik vind het afschuwelijk dat Kaj altijd 4 jaar zal blijven, ook bij mij doet dit van binnen zeer. (ook al heb ik jullie nog nooit ontmoet, een paar jaar geleden hebben we wel contact gehad via de mail)
  Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe en zal voor jullie bidden.

  Liefs, Irma

 • Laura zei

  beste familie,
  ik ben erg benieuwd hoe het gaat met jullie kleine kanjer. Hopelijk hebben jullie een goede tijd met elkaar en kunnen jullie de gevolgen van zijn ziekte nog zo goed mogelijk onderdrukken.
  het beste, denk veel aan jullie.

 • Simone van den Berg zei

  Lieve Ilonka en Marc, ik zou graag een hartendeken voor Kaj willen aanvragen.
  Staan jullie hiervoor open?
  Ik heb dan echter wel wat persoonlijke gegevens nodig.
  Jullie kunnen ook zelf deze hartedeken voor Kaj aanvragen dan hoef je mij geen persoonlijke gegevens door te geven. Dit kan via de faebookgroep Hartendekens.
  https://www.facebook.com/notes/hartendekens/aanvraagformulier-tekst-kopieren/1578527685723536

  Hier is er het aanvraagformulier.

  Liefs van Simone

 • Diane zei

  Lieve familie,

  Wat zijn jullie door een ongelooflijke hel gegaan de laatste jaren met dit vernietigende einde voor jullie mooie zonnestraal.
  Hopelijk vinden jullie de kracht om voor jullie andere kanjer door te knokken!

  Heel veel sterkte voor nu, later en altijd!

  Liefs Diane

 • Ruth van de Wal zei

  Wat een prachtige kaart. En wat ontzettend verdrietig dat deze kaart er moest komen. Ik eens jullie een mooi, warm afscheid. In gedachten zijn er heel veel mensen bij jullie, ook al kennen ze jullie niet persoonlijk. Ik ben daar één van.

 • Ingrid xxx zei

  Ik zit hier met tranen in mijn ogen.
  Ik wens jullie enorm veel sterkte de komende tijd.
  Hier blijven de kaarsjes aan.
  Lieve Kaj, rust zacht. Xxx

 • Jaap (collega Marc RET) zei

  Lieve Mensen " Ilonka en Marc,en Dylan"
  Wat hebben jullie de laatste jaren toch veel meegemaakt en
  gevochten maar het heeft niet mogen baten, en dan nu dit intens verdrietige nieuws. Ik word er stil van.
  Heel veel kracht toegewenst om het verlies van jullie (maar ook een beetje onze) Lieve Kaj te verwerken.
  (Tijd heelt alle wonden maar dit blijft een litteken, maar de verbondenheid blijft want bij elke zonnestraal zijn jullie weer in gedachten bij elkaar.

 • Saskia zei

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Kaj. Ik volg zijn blog al een aantal jaar.

  Ik hoop dat jullie de laatste tijd nog veel mooie herinneringen hebben mogen en kunnen maken met zijn viertjes. Deze momenten neemt niemand je af.

 • Marjolein (onbekende bloglezer) zei

  Beste familie Dee,

  Vanaf maart heb ik bijna elke dag dit blog geopend in de hoop (tegen beter weten in) te lezen dat er veel mooie herinneringen werden gemaakt en wellicht een wonder zou geschieden. Echter vandaag de mooie kaart met de aankondiging van Kaj zijn uitvaart.

  Ik wens jullie heel veel sterkte te leven met het gat dat Kaj heeft achtergelaten en hoop dat het gemis enigszinds wordt opgevuld met die mooie herninneringen. Het lange gevecht dat jullie hebben geleverd zal nu een heel ander gevecht worden denk ik, namelijk het geluk te vinden terwijl het verdriet altijd aanwezig is.

  Ik wens jullie nogmaals heel veel sterkte.

  Liefs,
  Marjolein

 • Roos zei

  Lieve ouders van Kan,
  De reclame van Villa Joep deed mij weer even denken aan Kaj en afvragend hoe nu met hem zou zijn. Het bericht op de site doet me stil staan bij het verdriet van jullie verlies van je zoon. Even oud als mijn meissie. Het hoort niet zo te zijn dat jullie al zo snel afscheid moeten van je zoon. Wens jullie heel veel sterkte en kracht toegewenst in de stille zonder Kaj. Liefs Roos

 • Karin zei

  Lieve familie,

  Ook ik heb over jullie leven meegelezen. De kaart, hoe mooi getekend ook, levert een dikke brok in mijn keel en tranen in de ogen op. Wat een onmenselijk groot verdriet.

  Wat kan ik jullie wensen? Niet wat jullie grote wens is, jullie lieve kind terug bij jullie. Daarom wens ik jullie lieve mensen om je heen, die ontzorgen en omarmen. Ik wens jullie een mooi afscheid, de kans om dat samen te delen en zo mooi mogelijk te maken voor hem.

  Regenbogen. Veel regenbogen.

 • Leonie zei

  Beste Marc, Ilonka en Dylan,

  Vandaag het vreselijke nieuws gehoord op het kinderdagverblijf. woorden Zijn niét genoeg, maar Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde bij elkaar en familie toe met het verlies van jullie zonnestraal.

  Leonie (moeder van Puck)

 • Rick van Dijk zei

  Lieve Kaj rust zacht.
  Lieve familie, heel veel sterkte met het verlies van jullie Kaj

 • Marinde zei

  Dag, dag Kaj. Heb het goed waar je nu bent!
  Papa, mama en broertje van Kaj: sterkte met wat is. Geniet van jullie herinneringen aan Kaj. Wat zullen jullie hem missen.....

 • willy zei

  lieve kaj
  dapper mannetje
  wat heb jij in je korte leventje verschrikkelijk moeten vechten ,,,en toch is het nu ten einde ..

  ik wens jullie alle kracht en sterkte toe in deze verschrikkelijke moeilijke tijd

 • Marieke zei

  Beste Ilonka, Mark en Dylan,
  Gecondoleerd met het verlies van Kaj. Heel veel sterkte met dit immense verdriet, ik hoop dat jullie de laatste maanden nog vele mooie foto's hebben gemaakt met jullie hart.
  Marieke

 • Priscilla zei

  Lieve Kaj... rust zacht..

  we hebben jou maar heel eventjes mogen meemaken op de kleuterschool in de Paarse Beren van het Tarcicius... niet wetende dat dit maar van korte duur zou zijn...

  Ouders, broertje en familie ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd!


 • Debbie zei

  Lieve familie,
  Al jaren volg ik de lange reis van jullie kleine kanjer, genoot ik van de mooie verhalen en leefde ik intens mee met de tegenslagen.
  Kleine Kaj heeft echt mijn hart gestolen. De afgelopen maanden heb ik regelmatig de blog geopend, hopend op een wonder. Helaas is deze niet gekomen.
  Ik wil jullie alle kracht toewensen in deze gitzwarte periode.
  Lieve Kaj, rust zacht

 • Anja zei

  Rust zag kleine lieve strijder, heel erg veel sterkte aan jullie, wat een gemis en verdriet, blijf samen, blijf sterk, want jullie zijn zo een geweldige ouders en lieve broer

 • Alice zei

  Ooit las ik jullie verhaal en laatst vroeg ik mij af hoe het nu zou zijn.... Wat een in en intriest bericht. Als moeder voel je de pijn bijna letterlijk. Vele 1000x
  Erger moet het voor jullie zijn. Heeeeeeeel veel kracht toegewenst. Onmenselijk en oneerlijk dit!

 • Simone van den Berg zei

  Dag lieve lieve Kaj rust zacht dappere strijder.

  Ilonka, Mark en Dylan en alle andere familie en vrienden heel heel veel sterkte met dit grote verlies.
  Er brand een kaarsje voor jullie dappere strijder.
  XXX

 • Eveliene Arema zei

  Lieve mama, papa en broertje van Kaj,

  Immens verdrietig is jullie grote verlies.

  Ongelooflijk sterk samen en bijzonder groot de liefde voor Kaj. Niet te begrijpen hoe het leven dan toch nog zo kwetsbaar kan zijn.

  Het is stil. In gedachten bij jullie. Heel veel sterkte.

  Alle liefs Eveliene

 • lieske van de ven- van kessel zei

  Lieve mensen,
  Gecondoleerd met dit veel te grote verlies! Vandaag hebben jullie definitief afscheid genomen van Kaj's lichaam, ik hoop dat t n mooi afscheid was......en wat kan ik verder zeggen?

  "family where life begins and love never ends"

  Jullie zijn in mijn gedachte, veel moed en kracht gewenst voor de oh zo zware weg....liefs Lieske (n lotgenote)

 • Maarten (een onbekende bloglezer) zei

  Beste familie Dee,
  Graag wil ik jullie heel veel kracht en sterkte toewensen. Ik bewonder hoe liefdevol jullie je altijd voor Kay hebben ingezet. Het moet zwaar zijn om je kind of broer te verliezen zeker na zo'n heftige strijd. Het maakt me boos hoe oneerlijk de wereld vaak is. Kay heeft fantantische ouders en broertje gehad en ik weet zeker dat hij vanuit de hemel trots en met een dankbare glimlach naar jullie kijkt.
  Maarten

 • Shayenna zei

  Tjonge jonge jonge wat een Kanjar was/is hij zeg! Jullie verhaal met heel veel tranen gelezen! Wat heb ik diep respect voor jullie. Wat jullie laatste 4 jaar hebben moeten doorstaan is echt verschrikkelijk! Ik wil jullie via deze weg ontzettend veel sterkte wensen en niet alleen hij was een kanjer, jullie zijn ook grote Kanjers!

 • Laura zei

  Lieve mensen, gecondoleerd met het overlijden van jullie geweldige mannetje Kaj. Wat zullen jullie hem missen. Hopelijk houden alle mooie herinneringen aan jullie prachtige zoon jullie op de been. Samen met de liefde voor Dylan en elkaar en alle mensen om jullie heen. Wens jullie alle kracht en steun van de wereld.

 • Miranda zei

  Ik heb jullie al die jaren gevolgd! Het is niet te geloven wat jullie als gezin hebben moeten doorstaan. Maar 1 ding weet ik zeker, Kaj heeft de beste en meeste liefdevolle ouders ooit.
  Wat zijn jullie enorme kanjers en wat zullen jullie Kaj enorm missen. Ik wens jullie als gezin alle kracht toe die jullie nodig hebben, om dit enorme verlies een plekje te geven. Is dit mogelijk? Ik denk het haast niet, maar jullie moeten, er is nog zo'n geweldige kanjer...en ik weet zeker jullie kunnen het!

  Liefs, Miranda

 • Amy zei

  Sprakeloos en in tranen ben ik,wat een gemis,maar vooral ook wat een liefde is er uit deze tekst voelbaar... Ik hoop dat jullie op een andere manier geluk weer terug zullen vinden,tot die heerlijke dag in de hemel. Ik wens jullie hierbij heel heel veel kracht,liefde,vriendschap en troost!

 • Simone van den Berg zei

  Lieve Ilonka en Marc,en Dylan net tranen met tuiten gehuild terwijl ik jullie afscheid van Kaj zat te lezen.

  Ik wens jullie nogmaals heel veel sterkte toe.
  Ook de andere familie en vrienden heel veel sterkte.

 • emilie zei

  Gecondoleerd met met verlies van jullie mooie lieve mannetje. Ik wens jullie alle kracht en sterkte van de wereld om hiermee om te gaan.

 • Sandra zei

  Lieve papa en mama van Kaj, lieve Dylan.
  Die droom die je hebt gehad, het is een rechtstreeks teken uit de hemel, mama ik ben weer beter, kijk maar, en ik ben gelukkig, en...ik blijf van jullie houden,zoals jullie altijd van mij zullen blijven houden....Een teken van jullie Kaj, omdat je in je slaap beter open staat dan in de tijd dat je wakker bent. Ik ben ervan overtuigd dat zij, die ons zijn voorgegaan, steeds in onze nabijneid zijn, alleen de meeste van ons zien of horen hen niet,daarom bezoeken ze ons in onze slaap. Een kadootje van gene zijde...heel erg mooi....Ook ik heb die ervaring gehad, en ik weet ook,dat bij het ontwaken de pijn weer even scherp is dan op het moment van het overlijden.....Verwerken is een heel verkeerd woord, verwerken doe je met afval, maar niet met verdriet om het heengaan van diegene die zo diep in je eigen zijn verankerd is.....Veel warmte stuur ik jullie, en veel kracht om door te kunnen gaan. Sandra

 • Brenda zei

  Allereerst, allemaal gecondoleerd met Kaj.
  Ik volg ook al jaren jullie blog, en vind het verschrikkelijk om te moeten lezen dat Kaj is overleden. Dat lieve mannetje met zn mooie oogjes.
  Woorden schieten te kort om ook maar iets van troost te kunnen bieden. Ook al ken ik Kaj niet, ik zal hem toch niet vergeten en dat komt door jou, omdat ik mee heb mogen lezen hoe jullie hier al die jaren mee om zijn gegaan. Daar wil ik je voor bedanken. Op deze manier heb ik een prachtig mannetje leren kennen met een ijzersterke moeder. Ik wens jullie alle kracht en sterkte en liefde toe om dit grote verdriet ooit een plekje te kunnen geven.

 • Margot zei

  Lieve Ilonka, Marc en Dylan,

  Wat een enorm aangrijpend verhaal op je blog. Ik denk aan jullie...

 • Roos zei

  Hoop dat jullie steun en kracht vinden bij elkaar en familie. Las net jullie twee laatste blogs.
  Tranen over mijn wangen voor jullie verdriet.liefs en een knuffel

 • Jes zei

  Lieve Ilonka,
  in mijn zoektocht naar een lotgenote kwam ik op jullie blog uit.
  Ook mijn zoon kreeg kinderkanker en ook ik werd tijdens zijn ziekte zelf ziek, Lymfeklierkanker. Ook ik werd beter, ook mijn zoon stierf. Vooral jouw laatste post deed mij rillen van herkenning...ik zou graag in contact komen, maar heb er ook alle begrip voor als je dat niet wilt, alles is goed.
  Ik ga er van uit dat je mij emailadres ergens kan lezen, want ik wil het hier liever niet openbaar maken.
  Warme knuffel Jessica.

 • Ruth van de Wal zei

  Lieve mensen,
  Met kippenvel heb ik jullie laatste blog gelezen. Ik krijg het ijskoud bij de gedachte dat het niet 'zomaar een verhaal' is, maar dat jullie deze hel echt moeten meemaken. Ik heb diep respect voor jullie openheid. Jullie Kaj heeft nog veel meer harten geraakt dat jullie kunnen vermoeden. Ik ken jullie alleen via de site, maar Kaj staat op mijn netvlies gebrand en heeft mij op afstand geleerd hoe waardevol het is dat mijn gezin compleet en gezond is. Dat zal ik koesteren, in zijn naam. Dat beloof ik. Sterkte met alles wat nog op jullie pad komt.

 • Diane zei

  Lieve samen,

  Wat heb ik met kippenvel jullie blog gelezen. Denkend aan het feit dat het geen verhaal is maar de werkelijkheid waar jullie in leven..... Een hel en toch zie je er positieve dingen in voor komen. De liefde voor Kaj maar ook Dilan spat er van af. De ruimte die jullie aan elkaar geven om met dit onvoorstelbaare leed/leegte/verdriet te proberen te handelen met wat die dag voor jullie gaat brengen. Dit gat/deze krater zal altijd blijven bestaan en niemand kan dat leed wegnemen. Hopelijk vinden jullie de kracht en liefde om door te blijven gaan met Kaj en dilan om jullie heen. Fysiek of in de hemel... Veel liefs Diane

 • Brenda zei

  Lieve Ilonka,

  Ik weet eigenlijk niet eens wat ik moet zeggen, ik wil zoveel zeggen om je te troosten maar alles is te weinig. Je hartverscheurende blog, waar het verdriet en gemis vanaf spat, ik vind het zo vreselijk voor jullie.
  Wat me dan wel weer blij maakt is dat jij weer goede uitslagen heb gekregen. Ik wens voor jullie dat jullie ooit de kracht krijgen om met dit grote verlies om te gaan. Ook al ken ik Kaj niet, ik zal hem nooit vergeten.

 • Helma Langenberg zei

  Lieve Ilonka,Marc en Dylan

  Ik denk nog regelmatig aan Kaj, jullie prachtige gezin is nog vaak in mijn gedachten.

  Lieve groet, Helma Langenberg(kinderteam thuiszorg)

 • Laura zei

  Je had er natuurlijk liever niet achter gekomen, maar wat kun jij prachtig en tastbaar schrijven over verdriet... en over LIEFDE. Ontroerend, elke keer weer. Wens jullie zoveel sterkte, kracht en goeds.

 • Ruth van de Wal zei

  Lieve familie,

  Laatst liep ik met mijn man een blokje om door Poortwijk en zag ik ineens jullie namen op één van de deuren van een nieuwe woning staan. Inclusief Kaj*...wat een prachtig gebaar. Uiteraard is hij gewoon met jullie mee verhuisd. Het moet niet makkelijk zijn geweest om alle herinneringen in Rotterdam achter te laten. Maar wellicht zijn er nu ook minder pijnlijke en onverwachte confrontaties met jullie grote verlies? Ik hoop dat dit nieuwe plekje wat rust brengt. Dat wens ik jullie in ieder geval van heler harte!

 • Annet zei

  De tranen lopen over mijn wangen. Ik heb Kaj nooit gekend,toch zal ik hem nooit vergeten. Heel veel liefs

 • Angela Kenzo zei

  Liev Ilonka en Marc

  Niet kunnen slapen en dan op jou blog uitkomen.
  Meis wat voel ik wat jij voel. Ik voel jou pijn en verdriet over het missen van jullie geliefde Kaj.
  Ik weet wat het is een kind te verliezen, een pijn een gemis wat nooit over gaat.
  Ik vind dat je de dingen zo mooi kan verwoorden.
  Ik denk aan jullie,
  Liefs Angela

 • Tiffany zei

  Ik heb met vele bewondering je verhaal gelezen en ben er stil van, kippenvel en tranen in de ogen.. Wat zijn jullie een ongelooflijk sterk koppel en wat hebben jullie kinderen het getroffen met zulke prachtouders!

  Ik heb maar 1 woord te zeggen en dat is RESPECT!

 • Debbie zei

  Met open mond lees ik je verhaal... Al jaren volg ik jullie en wat had ik jullie een rustige tijd gegund. Woorden schieten tekort na dit nieuwe bericht. Heel veel sterkte...

 • Mrs P. zei

  Wat schrik ik van je laatste blog! Voor de 3de keer borstkanker. Wederom wens ik je ongelooflijk veel kracht en sterkte om een nieuwe strijd te strijden!
  We denken aan je!
  Een virtuele knuffel ♥

 • Bee zei

  Hoeveel kan een mens verdragen.... Ik wens jullie heel veel kracht en liefde toe.

 • Marinde zei

  Dag Ilonka,

  Zo af en toe kijk ik nog op 'Kans voor Kaj'. Wat een ongelooflijk naar bericht lees ik zojuist. Weet niet goed wat te schrijven. Wens jou/jullie sterkte om wat er is en moet weer aan te gaan.....

 • Femke zei

  Beste Ilona,

  Ik ken je niet persoonlijk. Maar toch vraag ik me vaak af hoe het met jullie gaat. Wij woonden in de Kabeljauwsestraat en hebben een zoon in ongeveer dezelfde leeftijd als Kaj*. Soms kwam ik je man tegen die met Kaj in de wagen aan t wandelen was en dan knikten we vriendelijk naar elkaar. Ik heb weleens gedacht ‘m aan te spreken voor een speelafspraak om zo de buren/buurt een beetje te leren kennen maar dat durfde ik niet omdat ik bang was dat mensen dat gek zouden vinden. Ik wist toen trouwens nog niet dat Kaj zo ziek was. Een tijd later, toen ik op een buurtbijeenkomst in gesprek raakte met buurtgenoten begreep ik dat hij heel erg ziek was en dat er een site was waar je kon doneren. Terwijl ik me druk maakte om pietluttigheden en dagelijkse dreumessores hadden jullie heel andere zorgen. De wereld is soms oneerlijk. in de zomer voor zijn overlijden heb ik jullie een keer voor julie huis zien zitten met z’n vieren. In het zonnetje, de kids waren geloof ik aan t krijten op de stoep. Ik sprak jullie aan want een paar deuren verder had iemand zijn sleutels in de deur laten zitten. Dat is het enige contact wat we hebben gehad en toch denk ik regelmatig aan jullie. Hoe het jullie vergaat. Want een kind verliezen lijkt mij de ergste nachtmerrie ever. Je blog raakt me, ik hoor je pijn en verdriet. En dat jij nu ook weer een vreselijke strijd te strijden hebt is zo cru. Ik wens jou alle sterkte en kracht toe en wens ook je man en Dylan alle liefs van de wereld. Het ga je goed. liefs Femke

 • Jaap (collega Marc RET) zei

  Lieve mensen .. Ilonka en Marc wat een strijd !
  wat een gevecht met het leven maar hoe bijzonder is het
  dat je dan de kracht kan putten uit de levensvreugde die jullie Kaj had.

  Ilonka ik heb er geen woorden voor hoe jij dit allemaal doet.
  De voordracht van lichtjes dag "zo uit het hart.
  Moeder van Dylan en Kaj die zelf ook nog vecht tegen deze rot ziekte.
  Vanaf deze plaats wens ik jou en je gezin heel veel kracht en sterkte toe.
  Groetjes Jaap. • Susan van Dieren zei

  Hi Ilonka,

  Kippenvel en tranen in m’n ogen bij het lezen van verschillende van je blogs.
  Waar bij jou de gedachte aan Kaj* constant aanwezig is, is deze bij mij af en toe aanwezig, als ik het grijze 'born champion' T-shirt voor mijn zoon in de kast tegenkom.
  Ondanks dat ik je indertijd bij Mexx niet persoonlijk kende, was jullie verhaal denk ik bij het hele bedrijf bekend en heb ik door 2 T-shirts te kopen mijn kleine steentje bijgedragen voor jullie reis naar Philadelphia.
  Omdat ik het T-shirt wat ik indertijd voor mijn oudste kocht nu ook uit de kast ga halen, omdat ook mijn jongste er inmiddels uit is gegroeid, besloot ik nog eens op jullie site te kijken. Wat een jaren hebben jullie achter de rug, hoe oneerlijk. Ik weet dat woorden nooit toereikend kunnen zijn om jullie steun te bieden, maar ik hoop van ganse harte dat je ook dit gevecht met de teruggekeerde borstkanker zult winnen. Heel veel sterkte!

  Lieve groet, Susan

 • Marjolein (onbekende bloglezer) zei

  Beste Ilonka,

  Het voelt als een intruder om steeds mee te lezen over jullie leven en jullie strijd tegen de kanker. Al jaren lees ik jouw blog en hoop ik hard dat het goed met jullie gaat. Waarschijnlijk kan niemand zich uberhaupt maar een voorstelling maken van wat jullie hebben moeten doorstaan en van het gevecht dat je nu weer aan het leveren bent.

  Ook al ken ik je niet persoonlijk, de manier waarop je schrijft laat zien dat je een heel bijzonder iemand bent. Ik hoop mee dat je dit gevecht gaat winnen en de tijd aanbreekt dat het kanker hoofdstuk voorgoed wordt afgesloten ondanks dat het op de achtergrond altijd aanwezig zal zijn.

  Heel veel sterkte gewenst, liefs,
  Marjolein

 • Jaap (collega Mark Ret) zei

  Ilonka hoe hou je het vol..
  maar dan zie je ik op het eind van je verhaal de foto van jullie drietjes...dat is het antwoord daar ga je voor!
  Met het gat in je hart dat Kaj heet
  dit alles weer moeten doorstaan.
  Ik heb een diep respect voor jou hoe jij hier instaat en mee omgaat.(onbegrijpelijk soms)
  En ik hoop dat er nu echt een periode van rust en herstel
  mag gaan komen voor jou.
  Heel veel kracht toegewenst en we blijven aan jullie denken.
  Groetjes van Jaap en Fam.

 • Brenda Roelvink zei

  Ik ben heel blij voor je, dat je in remise bent. En wat kan je toch levens echt schrijven, ik werd al helemaal zenuwachtig voor je uitslag,bij het lezen.
  Prachtige foto's van je gezin. Ik wens je alle goeds voor de toekomst. Liefs van iemand die je blogs al jaaaaaaren volgt.

 • Sonja zei

  Lieve Ilona, Marc en Dylan,

  Al jaren kom ik af en toe op jullie blog, ik denk in 2012 voor het eerst. En al jaren pinken er tranen wanneer ik lees wat jullie als gezin weer hebben moeten doorstaan. Na het lezen van de laatste blog voel ik toch de behoefte een bericht achter te laten. Ik ken jullie en Kaj niet, maar denk toch iedere zo veel tijd aan hem en jullie en bezoek de blog dan weer eens. Je schrijven raakt me keer op keer en ik heb zo veel respect voor hoe jullie omgaan met het grote verdriet en hoe open je hier over schrijft. Ik wens jullie alle geluk, kracht en liefde <3

 • Ruth van de Wal zei

  Vanmiddag zag ik het koppie van Kaj op tv tijdens een oproepje van Villa Joep. Een stralend mannetje... Ik heb hem nooit gekend, alleen je blog gevolgd. Laatst kwam ik je onverwacht tegen in de lift van de Dirk. En nu dus dat spotje op tv, met een kruisje bij zijn naam. Kippenvel. Kan zal echt nooit vergeten worden! Nooit! X

Een reactie plaatsen