VILLA JOEP'S #GEEFLEVEN CAMPAGNE

Met grote trots mogen wij de portret spot van onze Kaj presenteren die gemaakt is voor de nieuwe campagne #GEEFLEVEN van Villa Joep.

 

Portret spot van onze Kaj voor de nieuwe campagne 'GEEF LEVEN' van Villa Joep.

Afgelopen 13 augustus hebben we in het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam meegewerkt aan de opnamen van een aansprekende video, om mensen kennis te laten maken met de organisatie Villa Joep, haar doelstelling en activiteiten. Het concept luidde: 'Wat wil jij later worden?' Een vraag die kinderen elkaar graag stellen. Normale dromen van op het oog normale kinderen. Kinderen met neuroblastoom kinderkanker worden vaak niet ouder dan 6 jaar. Hard en confronterend. Daar moet hoognodig wat aan veranderen. Deze afschuwelijk ziekte moet de wereld uit geholpen worden! Een toekomst droom waar wij als ouders van Kaj graag aan mee willen werken. Kaj is één van de zes kinderen die deze zomer gefilmd zijn door een fantastische filmploeg. Professionele vakmensen die geheel belangeloos voor Villa Joep hebben gefilmd en een prachtig eindresultaat hebben afgeleverd. Onze complimenten daarvoor!
 
Het gaat goed met onze Kaj, en daar zijn we elke dag dankbaar voor! Iets wat niet vanzelfsprekend blijkt te zijn bij deze vorm van kinderkanker. De toekomst is onzeker, ook nadat de behandeling is beëindigd. Een aantal lotgenoten die wij persoonlijk hebben mogen leren kennen tijdens de behandeling van Kaj hebben inmiddels de strijd verloren, waaronder dappere kanjers Jayden* en Thomas*. Lotgenoten Puck, Isa en Mara vechten momenteel tegen een relapse. Het feit dat bij sommige van deze kinderen al tijdens of nog maar zo kort na de behandeling in Amerika de ziekte is terug gekomen, is angstaanjagend en niet te verteren, maar snijd ons bovenalles zeer pijnlijk door hart en ziel.
 
Villa Joep heeft in de afgelopen 10 jaar veel bereikt, en wij hebben er vertrouwen in dat er nog grootste doorbraken zullen volgen. Nu de oorzaak van neuroblastoom in 2012 is ontdekt, middels financiering van Villa Joep volgt de moeilijkste en meest kostbare fase. Deze kennis omzetten naar een levensreddende behandeling voor ieder kind met neuroblastoom! Een groot team van onderzoekers, gefinancieerd door Villa Joep zijn dagelijks bezig met onderzoek om een genezing te vinden voor neuroblastoom. Een zeer intensieve en kostbare zoektocht naar een succesvolle therapie. De snelheid waarmee successen geboekt kunnen worden zullen voor een groot deel afhangen van donaties. Alle donaties die Villa Joep ontvangt worden voor 100% besteed aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. 


 
Villa Joep geeft ons als ouders van een kind wat neuroblastoom heeft gehad hoop. Hoop op een toekomst waarin een genezing gevonden zal worden voor deze afschuwelijk ziekte. Help ons mee om deze ziekte de wereld uit te helpen. Wij vragen iedereen daarom om Villa Joep te blijven steunen door middel van acties en donaties om deze droom in de nabije toekomst te kunnen verwezenlijken.
Via deze weg willen we tevens aan iedereen vragen om mee te helpen om de campagne #GEEFLEVEN in de media te krijgen:
 
GEZOCHT: GRATIS MEDIARUIMTE VOOR VILLA JOEP'S #GEEFLEVEN CAMPAGNE!!
 
Wie-o-wie heeft contacten in medialand voor o.a. zendtijd (TV), billboard- of abri reclame en gedrukte advertentieruimte in bladen en kranten (stoppers)??
Villa Joep biedt: een mooie, spraakmakende campagne waarmee we het belang duiden om neuroblastoom zo snel mogelijk te kunnen genezen!!
 
HELP MEE, GEEF LEVEN!!!
 
Marc en Ilonka