Hertenkamp

Het iets wat gekke maar o zó ontzettend heerlijk drukke leventje wat we hadden klapte afgelopen 20 november 180 graden om. Onze fijne leven, gevuld met werk en sociale activiteiten. Een overvolle toilet kalender gevuld met leuke afspraken zoals verjaardagen, theater, filmpje, feestje, etentje, borrel en meer van dat soort leuks met elkaar, vrienden en familie. Diezelfde toilet kalender hangt er nog, alleen staat hij nu gevuld met ziekenhuisafspraken. We bevinden ons in een soort van vacuüm in onze eigen kleine wereld. De kleine Kaj en zijn kanker wereld, en alles wat daar direct en indirect mee te maken heeft.

Des te groter is de blijdschap op dagen zoals deze waarin we onbekommerd, zoals we dat vroegâh zo vaak hebben gedaan, gewoon even naar het hertenkamp in het Kralingse bos vlakbij waar we wonen om de hertjes te voeren.

Kaj zijn fysieke en mentale toestand heeft onvermijdelijk de nodige weerslag op ons als ouders.
Op slechte maar gelukkig ook op goede dagen. Kaj voelt zich met de dag beter, wat heerlijk is!
Zijn sonde verraad hem, anders zou je haast niet geloven dat hij zo ziek is.
Kaj die blij en vrolijk is, zich goed voelt en vreselijk moet lachten om de hertjes en alles wat er verder nog meer te zien is in het hertenkamp en bos. Hij kwam ogen tekort, zo fijn om te zien de pret die van zijn ogen af straalde. Vanaf het hertenkamp gewandeld naar ons favoriete pannenkoeken huis, Boshut de Big. Marc en ik een heerlijke pannenkoek en Kaj gezellig in een kinderstoel bij ons aan tafel.
Kaj had een koekje gekregen van de eigenaresse van de boshut. Hij heeft meer zitten viezeriken met het koekje dan dat hij er daadwerkelijk iets van heeft opgegeten. Het maakte niets uit, want alles klopte weer even. We kunnen zo intens genieten van dit soort schaarse momenten. Intense blijdschap en verdriet hebben de afgelopen weken nog niet eerder zo vaak zo dicht tegen elkaar aan gezeten.

We hopen dat de resterende dagen net zo fijn mogen blijven als vandaag voordat we ons weer moeten melden op de poli op 2 zuid komende dinsdag!